Még 10 nap...

2010.07.12. 21:45

Lassan a finisbe érünk a felvételi időszakot tekintve. 10 nap, és minden kiderül, egyben kezdetét veszi egy teljesen új korszak az életemben.
Összességében talán az elmúlt 1 év volt az eddig "leggyorsabban" eltelt évem. Úgy gondoltam, a 12. osztály lassan fog telni, de mindenki azt hangoztatta, hogy el fog az repülni... és így is történt. Komolyan, mintha ez az év szinte meg se lett volna tartva, különösen igaz ez a második félévre, ami tényleg nem tekinthető egész értékűnek. Úgyhogy hipp-hopp eljött az érettségi gyorsan, és el is viharzott... bevallom, kicsit hiányzik is. :) Most valahogy nem találom a helyem, nincsenek rövidtávú terveim, csak úgy létezem az éterben.
De jócskán megküzdöttem azért vele. Ha visszagondolom, fel sem fogom, mennyi időt tölthettem el tanulással, visszamenőleg az összes érettségi legyártásával (kivéve a magyar érettségiket, pedig az lett végül a legjobb, sosem fogom megérteni. :) :) )
Úgyhogy most tényleg nincs más dolgom, mint szépen, türelmesen (ez nem megy) kivárni a felvételi pontszámot, utána meg adott esetben örülni, vagy teljesen kétségbeesni. De nem bírom ki, hogy ne keresgessek albérlet után már most... láttam pár ígéretes hirdetést, dehát még nem tudhatom, egyártalán kivel fogok lakni?? Nem tudom, nagyon nem tudom, ezt hogy tudom megoldani... nem akarok aztán ott állni augusztus végén hogy hoppá, nincs tető a fejem fölött... Most jön csak a feketeleves, úgy érzem...

A bejegyzés trackback címe:

https://conciencia.blog.hu/api/trackback/id/tr822147528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása